MSc 2023
- Climate Action in Germany – Status Quo of SDG 13 and Future Pathways
- Sustainable Development and Labor Rights Provisions in EU’s “New Generation” Trade Agreements - A comparative analysis of the EU-South Korea FTA and the EU-Vietnam FTA
- Wealth for Health? Affordability of a Healthy and Sustainable Diet - A Food Basket Study
- Untersuchung der Präferenzen von Studierenden der Justus-Liebig-Universität Gießen zu Ökosystemdienstleistungen der Lahn. Eine empirische Erhebung
- Zeitpräferenzen und Lebensstil - Stand der Forschung
- Effects of F.D.I on Economic growth and Development: Evidence from the Eastern Industry Zone in Ethiopia
- Corruption and Shadow Economy: A Systematic Literature Review of its Causes and Consequences
- Acceptance of Insects as Food in Germany: Perception of Risks and Benefits and the Role of Risk Preferences
- Online-Lebensmittelhandel in Deutschland: Eine quantitative Analyse der Kaufabsicht von Konsument*innen für frische Lebensmittel
- Impact of China-Pakistan Free Trade Agreement and China-Pakistan Economic Corridor on the Agriculture Trade between China and Pakistan
- Entkoffeinierter Kaffee als eine gleichwertige Alternative in Deutschland? Eine qualitative Analyse der Akzeptanz und Motive beim Kauf von entkoffeiniertem Kaffee
- Bereitschaft für eine nachhaltige Ernährung in Chile - Eine quantitative Untersuchung der Bindung zu Fleischprodukten
- Bereitschaft junger Erwachsener zur Umstellung auf eine fleischärmere Ernährung – Eine quantitative Analyse der Bindung an Fleisch
- Haltungsformen und Preisniveau: Eine hedonische Analyse für Schweine-, Rinder- und Hähnchenfleisch
- Influence of Different Nutri-Score Labeling on Consumer’s Gaze Behavior:
An Eye-Tracking Study - Nutri Score Label from a Consumer Perspective and the Impact on Portion Size
- Marktanalyse des E-Commerce - Marktes für Lebensmittel und Getränke in Deutschland
- Wertstabilität von Aktien der Ernährungswirtschaft während des Ausbruchs der Coronapandemie
- External Costs in Agriculture – State of Knowledge among Consumers and its Relation to Dimension-Differentiated Consciousness for Sustainable Consumption
- Die Einstellungs-Verhaltens-Lücke bei der Lebensmittelauswahl am Beispiel des Meat-Paradoxons - Eine Literaturanalyse